Artikel
Het Leerwerkloket Rivierenland adviseert kosteloos werkgevers over opleiden, leren en werken. Investeren in mensen loont! De regionale economie stelt hoge eisen aan de kennis, diploma’s en vaardigheden van werknemers. Scholing van deze medewerkers kan de organisatie veel opleveren.
Afbeelding
homepage werkgevers
Kennis
Er zijn vele regelingen met financiële voordelen voor de werkgever. Denk bijvoorbeeld aan de no-risk polis, praktijkleren of aan de SLIM-subsidie. Benader voor een persoonlijk advies Leerwerkloket Rivierenland  op het algemene nummer 06-46852234 of op rivierenland@leerwerkloket.nl.
Afbeelding
Werknemers
Kennis
Waar wil je naartoe met je organisatie? En wat verwacht je dan van je medewerkers? Welk opleidingstraject past bij de opleidingsbehoefte van jouw bedrijf en jouw medewerkers? Benader voor een persoonlijk advies Leerwerkloket Rivierenland benaderd op het algemene nummer 06-46852234 of op rivierenland@leerwerkloket.nl.
Afbeelding
Lachende man
Kennis
Als Leerwerkloket kennen wij de aanbieders van opleidingen in de regio. Ook hebben we hebben de juiste instrumenten om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt. Wij adviseren jou kosteloos m.b.t. jouw personeelsbeleid. 
Afbeelding
Lachende man in een autogarage
Artikel
De inspiratiekaart helpt werkgevers en arbeidsmarktprofessionals bij het kiezen van scholing voor werknemers of toekomstige werknemers.
Afbeelding
inspiratiekaart bij- en omscholing via het mbo voor kansrijke beroepen
Kennis
Wil je een stageplek of een leerbaan aanbieden dan moet je een erkend leerbedrijf zijn. Lees hier de voorwaarden.
Afbeelding
Erkend leerbedrijf worden
Artikel
STAP-budget is een subsidie voor scholing. Het is een geldbedrag van maximaal 1000 euro dat u 1 keer per jaar kunt gebruiken. STAP staat voor Stimulering van de ArbeidsmarktPositie. Met STAP-budget kunt u uw positie op de arbeidsmarkt verbeteren.
Afbeelding
STAP-budget
Artikel
Jordy, volgt de BBL opleiding Chauffeur Wegvervoer bij ROC Rivor in Tiel. Naast zijn opleiding kreeg hij het aanbod om extra vaardigheden (softskills) aan te leren. Na 5 weken heeft hij zijn certificaat behaald. Jordy is er heel blij: ''Ik heb er elke dag plezier van in mijn werk''.
Afbeelding
LWLRIV Softskills certificaat 1
Kennis
Als je ander werk wilt gaan doen en/ of een opleiding wilt volgen, is het belangrijk om uit te zoeken waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Bekijk deze verschillende tests en ontdek meer over jezelf.  
Afbeelding
test
Artikel
Het begon in 2022 met een (personeels/opleidings)vraag van één werkgever in de trailerbouw. Leerwerkloket Rivierenland benaderde andere carrosseriebedrijven en de vraag bleek breder aanwezig. Vervolgens hebben we alle benodigde partijen bij elkaar gebracht en dat heeft geresulteerd in de nieuwe (modulair opgebouwde) opleiding carrosseriebouw voor het bedrijfsleven in Rivierenland en omstreken.    
Afbeelding
Geslaagde bustour Rivierenland