Leerwerkloket Rivierenland is er voor jou

Heb je vragen over leren en werken, je loopbaan of de ontwikkeling van je personeel? Bel of mail naar Leerwerkloket Rivierenland voor gratis advies.

Artikel
Het Leerwerkloket Rivierenland adviseert kosteloos werkgevers over opleiden, leren en werken. Investeren in mensen loont! De regionale economie stelt hoge eisen aan de kennis, diploma’s en vaardigheden van werknemers. Scholing van deze medewerkers kan de organisatie veel opleveren.
Afbeelding
homepage werkgevers
Kennis
Er zijn vele regelingen met financiële voordelen voor de werkgever. Denk bijvoorbeeld aan de no-risk polis, praktijkleren of aan de SLIM-subsidie. Benader voor een persoonlijk advies Leerwerkloket Rivierenland  op het algemene nummer 06-46852234 of op rivierenland@leerwerkloket.nl.
Afbeelding
Werknemers
Kennis
Waar wil je naartoe met je organisatie? En wat verwacht je dan van je medewerkers? Welk opleidingstraject past bij de opleidingsbehoefte van jouw bedrijf en jouw medewerkers? Benader voor een persoonlijk advies Leerwerkloket Rivierenland benaderd op het algemene nummer 06-46852234 of op rivierenland@leerwerkloket.nl.
Afbeelding
Lachende man
Kennis
Als Leerwerkloket kennen wij de aanbieders van opleidingen in de regio. Ook hebben we hebben de juiste instrumenten om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt. Wij adviseren jou kosteloos m.b.t. jouw personeelsbeleid. 
Afbeelding
Lachende man in een autogarage
Artikel
De inspiratiekaart helpt werkgevers en arbeidsmarktprofessionals bij het kiezen van scholing voor werknemers of toekomstige werknemers.
Afbeelding
inspiratiekaart bij- en omscholing via het mbo voor kansrijke beroepen
Kennis
Wil je een stageplek of een leerbaan aanbieden dan moet je een erkend leerbedrijf zijn. Lees hier de voorwaarden.
Afbeelding
Erkend leerbedrijf worden