Leerwerkloket Rivierenland is er voor jou

Heb je vragen over leren en werken, je loopbaan of de ontwikkeling van je personeel? Bel of mail naar Leerwerkloket Rivierenland voor gratis advies.

Leerwerkloket Rivierenland

Wat doet het Leerwerkloket Rivierenland

Het Leerwerkloket geeft onafhankelijk en kosteloos advies & informatie over scholing en over kansen & ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt. Zowel werknemers, werkzoekenden, scholieren  als werkgevers zijn welkom bij ons. Wij werken in de regio nauw samen met de adviseurs van UWV en Werkzaak (gemeenten). Tevens zijn er goede contacten met ROC Rivor en het RMC. Hierdoor is er één vast punt voor al je vragen op het gebied van leren en werken. Samen nemen wij je wensen en mogelijkheden onder de loep en komen zo tot een advies op maat.

Voor wie is het Leerwerkloket

Wij zijn er voor iedereen in de regio Rivierenland, tussen de 18 en de 68 jaar. Zo kan een werkzoekende  bijvoorbeeld bij ons terecht met vragen over leren en werken, scholing, beroepen, testen, vacatures en een goed advies over (studie-) loopbaan. Wij helpen tevens studenten.

Het Leerwerkloket is er ook voor werkgevers. Bijvoorbeeld wanneer het bedrijf / de organisatie een leerwerkvacature heeft. We adviseren hoe de leercultuur binnen de organisatie te bevorderen en hoe vorm te geven aan Leven Lang Ontwikkelen. Ook staan we klaar voor een scholingsadvies voor een medewerker - of zelfs een hele afdeling. 

Onze adviseurs (van links naar rechts op de foto)

Het Leerwerkloket Rivierenland werkt samen met:

  • ROC Rivor, voor opleidingen en onderwijsprogramma's
  • Werkzaak Rivierenland, voor de verbinding van vraag en aanbod van werk
  • UWV, voor uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet