Leerwerkloket Rivierenland

Afbeelding
Teamfoto Rivierenland

Voor wie is het Leerwerkloket?

Doel is het transparant maken van aanbod en vraag op het terrein van Leren en Werken in de regio Rivierenland voor:

  • Werk- of opleidingszoekenden (met of zonder uitkering)
  • Werkenden
  • Werkgevers

Samenwerkingen

  • ROC Rivor, voor opleidingen en onderwijsprogramma's 
  • Werkzaak Rivierenland, voor de verbinding van vraag en aanbod van werk 
  • UWV, voor uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet 
  • WSP, het aanspreekpunt voor werkgevers
Liesbeth Ormel, adviseur Leren en Werken 
 
Mijn naam is Liesbeth Ormel. De rode draad in mijn loopbaan is het coachen en begeleiden van mensen en jongeren. Gestart in het middelbaar onderwijs, na het behalen van mijn studie Sociale Geografie, heb ik na enige jaren de overstap gemaakt naar Stichting Vrouw en Werk waar ik herintreedsters begeleidde bij hun terugkeer naar de arbeidsmarkt. Van hieruit ben ik gaan werken bij het arbeidsbureau, wat later UWV is geworden.
 
Na de hbo-opleiding (loopbaan)coaching heb ik In 2016 de overstap gemaakt naar het Leerwerkloket. Hier werk ik nog steeds met veel plezier, het uitvoeren van projecten, maar vooral ook het meedenken over jouw volgende stap richting opleiding of werk. Waar liggen jouw talenten? Wat vind jij leuk om te doen? Waar liggen kansen voor jou? Stap voor stap komen tot een zinvol vervolg in je loopbaan, daar help ik je graag bij! 
 
 

Joke Broekhuizen, adviseur Leren en Werken 

Levenservaring en werkervaring krijg je praktisch vanzelf in de loop der jaren, waar je ook bent, wat je ook doet. Ondersteund door opleidingen maakte dat ik een redelijke basis kreeg om mezelf Adviseur Leerwerkloket te noemen. Ik richt me met name, maar niet alleen, op bedrijven. In 2019 rondde ik met goed gevolg de opleiding Commercieel Management af. Onlangs startte ik een online opleiding HR Management. Bedrijven hebben steeds vaker vragen over scholing en ontwikkeling van nieuw en zittend personeel. Dit ter versterking van hun marktpositie en om in te spelen op de tekorten op de arbeidsmarkt. Leerwerkloket Rivierenland adviseert breed, gratis en deskundig. Vrijblijvend advies? Bel gerust.