Leerwerkloket Rivierenland is er voor jou

Heb je vragen over leren en werken, je loopbaan of de ontwikkeling van je personeel? Bel of mail naar Leerwerkloket Rivierenland voor gratis advies.

Inzicht in de regionale scholings- en arbeidsmarkt

Ieder Leerwerkloket is een regionaal samenwerkingsverband van in ieder geval gemeente, ROC en UWV. Onze adviseurs hebben daardoor een groot netwerk binnen de regionale scholings- en arbeidsmarkt. 

Afbeelding
werkgever verzorgt interne leren en werken opleiding tot automonteur

Regionale scholingsmarkt

Wij kennen de aanbieders van opleidingen in elke regio en hebben goede contacten met de roc’s, hbo instellingen en private opleiders. Bovendien hebben wij een goed overzicht van de leerwerktrajecten die in de regio worden aangeboden.

Regionale arbeidsmarkt

Wat zijn de arbeidsmarktontwikkelingen in jouw branche en regio? En wat betekent dit voor de werving, selectie en het opleiden van personeel? Onze adviseurs hebben de juiste instrumenten om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt.

Denk daarbij aan het doelgroependashboard met regionale arbeidsmarktdata per functie, dataportaal arbeidsmarktinzicht en arbeidsmarktinformatie van het UWV. Wij adviseren jou kosteloos (en graag!) over de betekenis van deze data voor jouw personeelsbeleid.