Evenementen

Het inloopspreekuur van Leerhuis Tiel is voor iedereen die Nederlands wil leren, beter wil lezen en schrijven voor werk, ouders die hun kinderen willen voorlezen, ondersteuning zoekt bij rekenen, moeite heeft met lezen en schrijven op internet, wil leren omgaan met de computer, of taalvrijwilliger wil worden.
Afbeelding
lezen
Kom naar de Open Dag van ROC Rivor en maak kennis met alle opleidingen van het ROC.
Afbeelding
openday
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou! Wij techniek biedt je een gratis online infosessie aan over de mogelijkheden van werken in de techniek en hoe je de overstap kan maken. 
Afbeelding
Wij Techniek
Jobdates is voor een mooie laagdrempelige manier om in korte tijd met werkgevers in contact te komen. Na een kort videogesprek van enkele minuten weet je meestal al of jij en de werkgever iets voor elkaar kunnen betekenen. Daarna kan er dan nog een afspraak gemaakt worden voor een verdere kennismaking
Afbeelding
jobd
Tijdens de Open Dag bij IW Midden kan je kennismaken met verschillende praktijkopleidingen voor de installatiebranche. En ook hier is iedereen welkom. Met of zonder technische achtergrond, jong en oud, vrouwen en mannen, wel of geen uitkering, werkend of nog op school. Heb je interesse, kom dan langs!
Afbeelding
Monteur
Ben jij op zoek naar een baan? Kom dan naar de speeddates! En kom snel en makkelijk met verschillende werkgevers in contact. 
Afbeelding
speedje
Weet jij wat het betekent om ambtenaar te zijn? Ervaar hoe het werken bij ons kan zijn. In de week van 4 t/m 10 maart openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren. Kom vrijblijvend langs bij de provincie, de gemeente of het Kadaster en beleef ons werk op verschillende manieren. We ontmoeten je graag.  
Afbeelding
ervaar
Tijdens het Pitstop Event krijg je een uitgebreide inkijk in de techniek van vandaag en morgen in de wereld van schadeherstel. Je ontdekt hoe het vak verandert én je kunt zelf aan de slag met één van onze masterclasses: Maak een kras in de deur en schuur de lak zelf op; Plamuur het vervolgens weer helemaal glad; Sla een deuk in de motorkap en herstel het vervolgens zelf; Herstel verkeerd gespoten werk.
Afbeelding
pitje
Aankomend jaar zal de derde editie van Techniekdag Rivierenland plaats vinden bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg!
Afbeelding
technerd