Leerwerkloket Rivierenland is er voor jou

Heb je vragen over leren en werken, je loopbaan of de ontwikkeling van je personeel? Bel of mail naar Leerwerkloket Rivierenland voor gratis advies.

Privacy

Als je met het Leerwerkloket Rivierenland te maken hebt, dan geef je vaak persoonsgegevens aan ons door. Dat zijn bijvoorbeeld gegevens als je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Als we persoonsgegevens vragen of krijgen van andere organisaties, dan beschermen we jouw privacy zorgvuldig. Omdat we dat vanzelfsprekend vinden. Maar ook omdat dit moet volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is nieuwe privacywetgeving die vanaf mei 2018 geldt voor de hele Europese Unie.

We kunnen ook gegevens verzamelen over jouw bezoek aan onze website. Dat doen we met cookies. Meer informatie hierover vind je op de pagina cookies.

rivierenland.leerwerkloket.nl

Wie zijn wij?

Leerwerkloket Rivierenland heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmarkt en arbeidsmarktkansen te versterken. Leerwerkloketten zijn regionale samenwerkingsverbanden van onderwijs, ondernemers en overheid (ROC, SBB, RMC, MKB, gemeenten en UWV). Gezamenlijk ontwikkelen wij activiteiten, arrangementen, producten en diensten die de aansluiting tussen opleidingen en arbeidsmarkt verbeteren.

Hoe beschermen wij jouw persoonsgegevens?

Wij beschermen jouw persoonsgegevens zorgvuldig. Jouw gegevens worden niet zonder toestemming met derden gedeeld. We beveiligen onze systemen goed en zorgen dat deze altijd up-to-date zijn.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

Wij bewaren je gegevens, totdat jij aangeeft dat je dit niet meer wilt of wanneer er geen noodzaak meer is. Afmelden kan via rivierenland@leerwerkloket.nl.

Contact met Leerwerkloket Rivierenland over privacy of jouw persoonsgegevens

Wil je contact opnemen met Leerwerkloket Rivierenland over je privacy of je persoonsgegevens? Dan kun je e-mailen naar rivierenland@leerwerkloket.nl. Geef in de mail duidelijk aan wat je vraag of opmerking is.

Heb je een klacht over jouw privacy? Dan kun je ons ook mailen via rivierenland@leerwerkloket.nl of je kunt rechtstreeks een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Recht op inzage, correctie, vergetelheid en data-portabiliteit

Indien je aanspraak wilt maken op bovengenoemde rechten, dan kun je ook mailen naar rivierenland@leerwerkloket.nl.