Artikel

Leerwerkloket staat klaar voor de werkgever in Rivierenland

Het Leerwerkloket Rivierenland adviseert werkgevers over leren en werken

De regionale economie in Rivierenland stelt hoge eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma’s van werknemers. De werkomgeving verandert immers continu door internationalisering, technologische ontwikkelingen en strengere eisen op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu. Scholing van medewerkers kan veel opleveren voor het bedrijf én de werknemer. Het verhoogt de productiviteit, het bindt medewerkers en het tilt het bedrijf naar een hoger niveau. Er is meer mogelijk dan je denkt en investeren in kennis loont!

Opleiden: leren en werken combineren

Veel bedrijven hebben een opleidingsprogramma om hun medewerkers bij te scholen en hun ontwikkeling te bevorderen. Het is goed daarbij breder te kijken dan het aanbod aan externe cursussen. Leren en werken kunnen worden gecombineerd, bijvoorbeeld via maatwerkopleidingen op de werkplek. Dit kan tijd en geld besparen. Ook kan het de moeite waard zijn om een erkend leerbedrijf te worden. Je investeert dan in de vakkrachten van de toekomst en wellicht in eigen nieuwe medewerkers. Geïnteresseerd? Benader ons!

Wat kan het Leerwerkloket betekenen?

Wil je weten wat wij kunnen betekenen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en opleiden? Of wil je informatie over subsidie mogelijkheden en financiële voordelen passend bij jouw organisatie? Neem contact op met onze adviseurs Joke Broekhuizen (06-42798546) of Jurjen van Ligten (06-25386353)