Interesse in techniek? Kom naar Tech Inside!

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Verschillende bedrijven in Rivierenland en omstreken

Op zaterdag 30 september 2023 vindt de eerste editie van Tech Inside plaats. Waarom?

Er kan zo ongeveer niets meer zonder techniek! Bijvoorbeeld als je bij het ontbijt een boterham neemt, zul je misschien niet aan techniek denken. Toch is veel technologische kennis nodig zodat jij je boterham kunt eten.

Denk maar eens aan de landbouwmachines die nodig zijn om koren te oogsten, de apparatuur die nodig is om brood te bakken en de uitvinders die jouw hagelslagdoosjes ontwerpen. Onze samenleving drijft op technologie. Er zijn veel mensen nodig om al onze apparaten, machines en technologie uit te vinden en te bedienen. Zonder de mens staat de technologie stil!

Om leerlingen (jong & oud) in contact te brengen met technische bedrijven in de regio Rivierenland stellen technische bedrijven hun deuren voor jou open. Of je nu leerling bent van een basis-, middelbare of mbo-school of je al werkt en overweegt te switchen van baan óf je gewoon nieuwsgierig bent, maak gebruik van deze kans om in de keuken van een technisch bedrijf te kijken en te ontdekken hoe leuk en divers het werken in de techniek is. Neem je ouders of vrienden gerust mee. Ook zij zijn welkom.

De techniekbedrijven zien uit naar jullie komst!