Fruit en Tech Talentdagen

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Fruit Tech Campus Oudenhof 40, Geldermalsen

 

Ontdek jouw (fruit)talent tijdens de Fruit & Tech Talentendagen!

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november organiseert de Fruit Tech Campus de Fruit & Tech Talentendagen. Het evenement om direct kennis te maken met leren en werken in #Fruit, #Tech & #Data! Wil jij jouw talent inzetten voor de gezondste sector van Nederland? Ontmoet dan tijdens de Fruit & Tech Talentendagen alle mogelijkheden van werken, leren en stagelopen in de fruitsector. Met onder andere de stage- en banenmarkt, bedrijfspresentaties, proeflessen en speed solliciteren ontdek je waar jij jouw talent kunt inzetten.

Deelnemende bedrijven

Naast deze bedrijven, kun je ook ontdekken welke mogelijkheden er zijn om te leren in fruit, data & technologie. Onderstaande onderwijsinstellingen vertellen jou daar alles over op het educatieplein:

De Fruit & Tech Talentendagen in het kort

  • Ontmoet vacatures, opdrachten en de beste werkgevers in #fruit, #data & #technologie
  • Speed solliciteren met de koplopers uit de branche
  • Proefcolleges Brancheopleiding Fruit Vakexpert
  • Gratis eten en drinken!

Openingstijden:  Vrijdag 25 november 14:00 – 17:00 uur. Aansluitend de voetbalwedstrijd Nederland - Ecuador. Zaterdag 26 november 10:00 – 15:00 uur Toegang voor de Fruit & Tech Talentendagen is gratis. Wel is het fijn om vooraf te weten of je komt door je aan te melden via de website.