Fruit en Tech Talentdagen

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Fruit Tech Campus: Oudenhof 40, 4191NW, Geldermalsen. 

 

Ontdekt het nieuwste (fruit)talent!

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november organiseert de Fruit Tech Campus de Fruit & Tech Talentendagen. Het evenement om direct in contact te komen met uw toekomstig talent of werknemer in Fruit, Tech & Data!

De afgelopen 2 jaar heeft de Fruit Tech Campus een breed netwerk aan talenten opgebouwd. Uit dit netwerk komen regelmatig vragen over studeren, stagelopen of werken in #Fruit, #Technologie en #Data. Daarom organiseert de Fruit Tech Campus op 25 en 26 november de Fruit & Tech Talentendagen met onder anderen:

  • Een stage- & banenmarkt
  • Lezingen/bedrijfspresentaties 'studeren voor en werken in #Fruit, #Tech & #Data'
  • Proeflessen
  • Speed solliciteren

De Fruit Tech Campus

De arbeidsmarkt voor beroepen in de fruitsector is krap. Een groot deel van de bedrijven actief in de fruitketen van teelt, sorteren, bewaren, techniek, kwaliteit tot commercie en verder, heeft moeilijk vervulbare vacatures. Als voornaamste oorzaken worden aangewezen: een groot tekort aan toestroom en het ontbreken van de juiste vakkennis en praktijkervaring.   Wat als er een initiatief zou zijn dat werkt aan het verkrijgen van voldoende talent met de juiste kennis en kunde voor de bedrijven die actief toekomstbestendig willen zijn in de fruitsector? De Fruit Tech Campus DOET dat!   Binnen het Sector Education Center, waarbinnen de Fruit Campus de professional van morgen én vandaag triggeren, ontwikkelen en opleiden, en binnen de Innocation Hub, waarin ze elkaar als bedrijven en (toekomstig) professionals ontmoeten en met elkaar leren, werken we aan programma’s die elkaar versterken: Educatie & InnoCatie & Community. De Fruit Tech Campus richt zich hierbij op de fruitketen van teelt tot en met afzet, en op de domeinen #Fruit, #Technologie en #Data.

Meer informatie of partner worden?

Heb je vragen over de Fruit & Tech Carrièredagen of overweeg je om partner van de Fruit Tech Campus te worden, neem dan contact op met Lisanne van Haarlem via communication@fruittechcampus.nl